Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri dundaki şekilde sıralanabilir:

Dizge Odası Yangın Bapları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının tarafı sıra otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapısı camlı olur.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin havadana düşmesidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini iyi taammüden projeye munis yangın merdiveni uygulamasına beraberinde karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri erdemli kızdırmae dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinlikle kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne yetişmesinı kırıcı soğuk sıcak yangın contası.

Binanın muayyen bölümlerini yahut tamamını saran yangınlarda yangın baplardan kaçış imkanı teşhisyan yangın merdivenleri bugüne denli biriyi kişinin hayatını kurtarmıştır.

Kattaki konutların her birinin mideinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması vacip değildir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran sınırlı yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) belli başlı durumlara nazaran TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda skorlan tüm değanlayışkenlere destelı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere yalnızca yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında Yangın Kapısı bu kadar kriterlerin dikkate tuzakınarak gerekli nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page